DİYARBAKIR / BİSMİL - Bismil Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Ülkemizde büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan Cumhuriyet Bayramı'nı biz de okulumuzda kutladık.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan programımız, okul müdürümüz ve öğretmenlerimizin Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yaptıkları konuşmalar, öğrencilerimizin okudukları şiirler ve yazılar ile  beraber neşe, gurur ve beğeniyle son buldu. Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümünü en içten dileklerimizle kutlarız.

Ekm

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca yapılması planlanan denemelerden ilki gerçekleştirildi. Deneme sonucunda dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bir sonraki denemelerde bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesi için yapılan çalışmaları sergileyen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 18 Mart Cuma günü öğrencilerimizle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Törenimizi yaptık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen  2019 Yılı Sanayi Alt Yapısı Mali Destek programı kapsamında kabul edilen proje ile İlimiz Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde İlçemiz Bismil Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tekstil atölyesi kurulmuştur.  Proje kapsamında kurulan atölyenin alt yapısı İlçemiz Bismil belediyesi tarafından karşılanmıştır. Döner sermaye işletmesinin üretim kapasitesinin arttırılması için ilçemiz Bismil sodes bünyesinde bulunan makine ve ekipmanlar yine alt yapısı İlçemiz Bismil tarafından yapılan ikinci atölyeye nakledilmiştir. Okulumuzda İlçemizde Tekstil dalında faaliyet gösteren Akçi grup Tekstil ile işbirliğine giderek İtalya'dan alınan 1.5 milyon adet koruyucu kıyafet siparişinin bir kısmı imal edilmeye başlamıştır.

Eyl

Okulum Temiz Programı kapsamında Covid - 19 Önlemleri için okulumuz bilgilendirme afişleriyle donatıldı. Okulumuz yeni eğitim - öğretim yılına hazırdır.

Haz

2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısını, pandemi sürecinden dolayı online olarak gerçekleştirdik. Hep beraber çalışacağımız ve başaracağımız günleri iple çekiyoruz. Biz Bir Aileyiz. Katılan tüm öğretmenlerimize teşekkürler.