DİYARBAKIR / BİSMİL - Bismil Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

bitkiler modaya yön veriyor

Mrt

ETWİNNİG PROJE KAPSAMINDA BİTKİLERİN HAYATIMIZDAKİ YERİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMADA BİZ '' BİTKİLER MODAYA YÖN VERİYOR'' ADLI ÇALIŞMA YAPTIK

CUMHURİYETİMİZ İN 100.YILINA ÖZEL LOGO ÇALIŞMAMIZ

CUMHURİYETİMİZİN 100 YILIINA ÖZEL AFİŞ ÇALIŞMAMIZ

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRETMENİ HALİME ÇİÇEK VE 12/MTA SINIFI ÖĞRENCİLERİYLE BİRLİKTE CUMHURİYETİMİZİN 100.YAŞINDA ETWİNNİNG PROJESİNİ YÜRÜTMEKTEDİRLER.

Ekm

12/ MTA SINIFI VE ÖĞTERMENİ HALİME ÇİÇEK ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ÖZEL FİDAN DİKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN ÜZERİNDE YÜKSELDİĞİ BU DEĞERLERİ BİR KEZ DAHA YAŞATMA ADINA KURULUŞUNUN 100. YILINDA 100 OKULUN KATILIMIYLA ' CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA' PROJESİ YAPA KARARI ALDIK.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINA ÖZEL 12MTA SINIFI VE 12MTA SINIF REHBER ÖĞRETMENİ HALİME ÇİÇEK OKULUMUZUN BAHÇESİNDE NİCE YÜZYILLARA DİLEĞİYLE FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.

NİCE YÜZYILLARA

May

ANADOLUDAN MİRAS KALAN KUMAŞLAR ADLI E-TWİNNİNG PROJESİ LOGO YARIŞMASI 1.Sİ OLDUK. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Halime ÇİÇEK ve öğrencileri "Tasarla, Mutlu Et" projesi ile 50 çocuğa bayramlık kıyafet dikip hediye ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Türk Patent Kurumuna başvuruda bulunuduğumuz Faydalı Model projemiz yayında ilçemizde yine Tek geçti. Gurur duyduk. İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Aydın AK tebrik etmeye geldi.Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Atatürk  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni'nde,  Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Ölümünün 84. yılında tüm yurtta olduğu gibi büyük bir özlemle andık.

Kas

Okulumuzda gerçekleştirilen deneme sınavı sonucunda dereceye giren öğrencileirmizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuzda başlattığımız badminton turnuvasında turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

2022-2023 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısını gerçekleştirdik. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.